top of page

About 

Ik ben Mariëlle en vanaf september 2022 staff bij Jeugd met een Opdracht in Kaapstad bij de discipelschapsschool. In 2019 heb ik zelf de de discipelschapsschool (DTS) gevolgd. Het was een bijzondere en levensveranderende periode. In dat half jaar ben ik als persoon en in mijn geloof enorm gegroeid. Een half jaar apart zetten om je 24/7 bezig te houden met het geloof is iets wat ik iedereen kan aanraden. Al sinds ik terug ben van de DTS leeft er in mij het verlangen om een bijdrage te leveren aan een discipelschapsschool. Het heeft een paar jaar geduurd voordat ik er zeker van was dat het niet alleen mijn eigen verlangen was, maar dat het iets was wat God in mijn hart heeft gelegd. Nu na 3 jaar stap ik dan eindelijk in het vliegtuig. ​

Jeugd met een Opdracht, ook wel Youth with a Mission of YWAM genoemd is een internationale zendingsorganisatie met als missie: To know God and make Him known.

Een organisatie die (vooral) jonge mensen toerust voor evangelisatie en zending met als uiteindelijke doel het verkondigen van het evangelie overal op de wereld. YWAM heeft wereldwijd allerlei projecten en cursussen/scholingen. De DTS is het beginpunt hiervan en bestaat uit twee delen de lecture en outreach phase. Mocht je hier iets meer over willen lezen, kijk dan even bij 'Wat is YWAM en DTS' . 

bottom of page